Menu Sluiten

Help het Vestingeiland aan nieuwe tenten!

Nieuwe tenten?

Vanuit het Vestingeiland zijn we bezig met vernieuwen van onze meerjarige evenementenvergunning. Voor het krijgen van de vergunning moeten de tenten die we gebruiken voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. De podiumtent hebben we vorig jaar kunnen vervangen vanuit de mooie actie in samenwerking met Kiwanis, deze voldoet aan alle gestelde eisen. Maar, om een vergunning te krijgen moeten we meer tenten vervangen. Dit gaat om de keuken-/EHBOtent en de spelletjes-/regentent.

De kosten voor het vervangen van deze twee tenten komt (inclusief alle bijkomende kosten) uit op ongeveer 20.000,-. We hadden op deze korte termijn niet op deze grote uitgave gerekend en kunnen deze lasten niet zelfstandig dragen. Ook willen we voorkomen dat we de prijs voor de kinderen hiervoor drastisch moeten verhogen.

Daarom zijn we op zoek naar bedrijven/organisaties in Naarden en Bussum die door middel van sponsoring aan de nieuwe tenten mee willen betalen. Alle hulp, groot en klein, is welkom.

Sponsoring voor bedrijven

Bent u of kent u een nieuwe sponsor van Vestingeiland? Kijk dan op de pagina Sponsor worden. Voor aanvullende vragen kunt u mailen naar sponsoring@vestingeiland.nl of bellen via 06-30798728.

Direct bijdragen

Maar u kunt ons ook helpen door een financiële bijdrage te leveren. Dat kan door deze over te maken naar rekening NL54INGB0004208751 t.n.v. Stichting Vestingeiland te Naarden onder vermelding van Sponsoring tenten Vestingeiland. Of nog gemakkelijker volg de

link naar het betaalverzoek

Alvast bedankt voor uw hulp!

PS. We willen op geen enkele manier de regelgeving voor evenementen ter discussie stellen. We staan achter de gestelde eisen en willen een veilig Vestingeiland organiseren.