Menu Sluiten

Help het Vestingeiland aan nieuwe tenten!

Nieuwe tenten?

Vanuit het Vestingeiland zijn we bezig met vernieuwen van onze meerjarige evenementenvergunning. Voor het krijgen van de vergunning moeten de tenten die we gebruiken voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. De podiumtent hebben we vorig jaar kunnen vervangen vanuit de mooie actie in samenwerking met Kiwanis, deze voldoet aan alle gestelde eisen. Maar, om een vergunning te krijgen moesten we meer tenten vervangen. Het gaat hierbij om de keuken-/EHBOtent en de spelletjes-/regentent.

De kosten voor het vervangen van deze twee tenten komt (inclusief alle bijkomende kosten) uit op ongeveer 20.000,-. We hadden op deze korte termijn niet op deze grote uitgave gerekend en kunnen deze lasten niet zelfstandig dragen.

Goed nieuws!

Dankzij alle gulle gevers is dit bedrag opgebracht!
Verschillende particulieren en bedrijven hebben een bijdrage gedaan en de gemeente heeft een subsidie gegeven. Hiermee kunnen we de kosten van de tenten dekken. We vinden het heel waardevol dat de gemeenschap ons (wederom) zo geholpen heeft. We willen iedereen die een bijdrage gegeven heeft graag namens de vrijwilligers en de kinderen ontzettend bedanken!!