Menu Sluiten

Vestingeiland 2023 – het is voorbij!

De tweede week Vestingeiland 2023 zit er inmiddels ook op. In de tweede week konden we weer 250 kinderen verwelkomen, die zich net als in de kinderen in de eerste week, uitstekend hebben vermaakt. En dat ondanks de hevige regenbuien, die af en toe van het eiland een flinke modderbende wisten te maken. Maar stiekem is dat toch ook wel weer de charme.

De magisch poort naar het Vestingeiland

Naast het weer was er nog een ander belangrijk verschil met de eerste week: in de tweede week krijgen de kinderen geld, waarmee ze niet alleen hun spijkers en verf voor hun hut kunnen kopen, maar waar ze ook mee kunnen gokken. Maar natuurlijk niet zonder gokvergunning!

Compilatie van de tweede week

Helaas – aan alles komt een eind en dus ook aan Vestingeiland 2023. Maar niet zonder dat de jaarlijkse ‘T-shirts’ uitgedeeld zijn voor alle leden van de leiding die zijn/haar 10-, 20- of 30- jarig jubileum hebben gehaald qua aantal jaren dat ze leiding geven! Zo ontzettend blij dat we zoveel T-shirts weer konden uitdelen en dankbaar voor al deze toppers die al zo lang aan het eiland verbonden zijn 😍🙏🏻

De jubilarissen

Daarna restte helaas niets anders dan het eiland weer afbreken en alle spullen weer opruimen. We hebben zaterdag met ruim 40 vrijwilligers het complete eiland afgebroken en opgeslagen in de bunkers. Moe maar voldaan konden we afsluiten onder het genot van heerlijke pizza’s.

Pizza ter afsluiting!