Menu Sluiten

De eerste week zit er op

De eerste week van Vestingeiland 2023 is al weer voorbij! Afgelopen week hebben zo’n 250 kinderen zich uitstekend vermaakt met het bouwen van hutten. De eerste dagen van het eiland stonden zoals altijd in het teken van het bouwen van een prachtige hut. Er werd volop gezaagd, getimmerd en natuurlijk geschilderd.

Zagen en timmeren
Verven en geverfd worden

Op woensdag werden de hutten door de vakkundige jury beoordeeld en werd de mooiste hut gekozen. Op woensdagmiddag waren de ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes, nichtjes en andere geïnteresseerden van harte welkom om het harde werken van die eerste dagen te bewonderen.

De jury in actie op woensdag

Donderdag was er volop tijd om spelletjes te spelen, met als hoogtepunt de vossenjacht! Even met elkaar het eiland af, op zoek naar de vossen!

Uitleg van de vossenjacht op donderdag

Vrijdag; helaas al weer de laatste dag. Maar gelukkig is dat wel een extra lange en leuke dag, met ‘s avonds de afsluitende kermis op het eiland. En wie wil er nou niet met de kabelbaan over de gracht zweven!

Kermis op vrijdagavond

En dan is het weekend; tijd voor de leiding om uit te rusten en zich op te maken voor de 2e week van Vestingeiland 2023!